top of page

Музей інтерактивних, ілюзорних експонатів у Варшаві

У Варшаві існує цікаве та незвичайне місце, котре буде досить цікаво відвідати дітям. Похід до музею "Світ ілюзій", може стати для дітей та дорослих захоплюючою розвагою, навчанням та пригодою водночас. У музеї налічується понад 60 експонатів з оптичними ілюзіями, парадоксами і явищами, що суперечать законам фізики.


Фото з музею "Світ ілюзій" у Варшаві

Під час відвідування музею, обіцяють отримати незабутні відчуття, вражаючі емоції та просто весело провести час. Разом з тим, володарі музею розповідають, що після відвідування у вас розшириться горизонт сприйняття дійсності, ви отримаєте знання завдяки котрим вам стануть зрозумілі парадоксальні фізичні явища, котрі для багатьох людей є загадкою.


Сам музей розташований на Ринковій площі Старого міста. Музей подібного роду може бути цікавий також людям, котрі бажають створити собі купу цікавих фотографій, які неможливо буде повторити більше в жодному місці на планеті.


Популярні та відомі об'єкти музею інтерактивних, ілюзорних експонатів:

  • Дзеркальні кімнати — лише ваша уява відділяє вас від входження в новий вимір. Відкрийте для себе нове обличчя нескінченності та дізнайтеся, що ще приховують Дзеркальні кімнати.

  • Вихровий тунель — стрибніть у божевільний вихровий тунель і дозвольте собі захопитися дивовижними враженнями. Зверніть увагу: тут не існує гравітації!

  • Матриця — нескінченні вогні та дзеркала можуть викликати запаморочення. Ласкаво просимо до Матриці!

  • Калейдоскоп — він може не привертати вашої уваги ззовні, але вся магія відбувається всередині.

  • Кімната Еймса — все залежить від перспективи. Подивіться, який безлад у кімнаті Еймса.

  • Палата тіней — тут ви відкриєте для себе нове обличчя своєї тіні. Ми зосередилися на кольорі!



Відвідувачі, котрі побували у цьому музеї розділилися на два табори. Одні розповідають, що враження від проведеного тут часу сильно переоцінені і саме місце також. Також є люди котрі зовсім негативно відгукуються про це місце та говорять, що воно абсолютно не варте уваги. Люди посилаються на невиправдано високу вартість квитка та малу кількість експонатів за ці кошти порівнюючи це з Центром науки Коперника, де вартість квитка нижча, а вражень, емоцій та експонатів набагато більше.


Звичайно паралельно з цим існують люди, котрі абсолютно задоволені походом до цього музею. Вони розповідають, що опинилися в потрібному їм місці та чудово провели час отримавши неймовірні емоції. Також люди відмічають привітний персонал, котрий підказує та допомагає під час проходження експонату для того що отримати максимальний ефект та враження від його проходження. Ці люди однозначно рекомендують це місце та говорять, що самі сюди повернуться.


Інформація щодо того як можна придбати квитки, їхня вартість графік роботи та доступні до бронювання дати розміщена на сайті компанії Booking.com у тому разі, якщо у вас з'явилося непереборне бажання відвідати це місце, то це можна організувати без зусиль.

14 переглядів0 коментарів
bottom of page