top of page

Музичні вечори присвячені Фридерику Шопену у Старому місті Варшави

Оновлено: 21 січ.

Бажаєте отримати цікавий досвід? Ми маємо для вас рішення котре може реалізувати ваші прагнення. У старому місті Варшави, Польща, проводяться музичні вечори, де талановиті піаністи з усіх куточків планети відтворюють відомі та менш відомі твори видатного, відомого композитора та піаніста французького походження Фридерика Франсуа Шопена.


фортепіано та портрет Фридерика Шопена

Організатори даного культурного заходу, проводять його в Концертному залі на 60 місць, котрий розташований в колишній, Варшавській Академії образотворчих мистецтв. Інтер'єр залу виконаний в готичному стилі та є ідеальним місцем для проведення музичних заходів подібного роду.

 

Інформація: Якщо ви плануєте відвідати Варшаву, то ідеальним місцем для пошуку та вибору автобусних квитків чи квитків на потяг та літак буде зручний та зрозумілий онлайн-сервіс infobus.eu спробуйте і ви самостійно у цьому переконаєтеся!

 

На цій вечірній події звучить тільки музика Шопена. Виконавці стараються донести до слухачів не тільки широко відомі твори автора але й познайомити їх й з іншими не менш унікальними та красивими композиціями, народженими Шопеном.



Загально, все дійство триває трохи більше однієї години, також у цей час включений антракт. Під час цієї перерви слухачів безкоштовно пригощають яблучним соком холодного віджиму та медовухою (слабоалкогольний напій, приготовлений з використанням бджолиного меду).


Після проведення музичного дійства, гостям надається можливість ознайомитися з місцем та відвідати дуже гарну терасу з садом та видом на річку Вісла. Також, організатори музичного заходу повідомляють, що неподалік проходить щомісячна виставка польської фотографії.


Разом з тим у вас буде можливість придбати компакт-диски виконавців у тому разі, якщо під час прослуховування, гра котрогось із них вам неймовірно сподобалася і ви б хотіли познайомитися з його творчістю ближче.


Загалом такі вечори присвячені Шопену у старому місті Варшави залишають відвідувачів дуже задоволеними, проведенням цієї однієї години їхнього життя, окрім незначних зауважень щодо зручності крісел та видимості виконавця на сцені. Виступ та загальна атмосфера залишають захоплюючі враження у людей, і вони насолоджуються кожною миттю. Піаністи демонструють неабиякий професіоналізм, і разом з цим час пролітає непомітно.


Саме тому ми з повною впевненістю рекомендуємо вам цей музичний захід до відвідування! Детальну інформацію про те, як можна потрапити на концерт та коли він проводиться, можна дізнатися на сайті компанії Booking.com


Обов'язково залишайте свої думки, оцінки та враження нижче в коментарях. Нам та іншим відвідувачам буде дуже цікаво почитати та ознайомитися з вашим досвідом!

bottom of page