top of page

Нові зміни під час відкриття польської візи

Оновлено: 27 лист. 2021 р.

На сайті Міністерства Закордонних Справ Польщі змінилася інформація щодо страхових компаній які підходять для відкриття польських робочих віз.

Нові зміни під час відкриття польської візи
Нові зміни під час відкриття польської візи

Нагадуємо, що раніше страхових компаній було 10, а в оновленому списку їх залишилося всього 5:

  • АТ СК "АРКС"

  • ТДВ СК "Гардіан"

  • ПрАТ СК "ПЗУ Україна"

  • ПрАТ СК "Універсальна"

  • Страхова компанія "ЕКТА"

Ситуація виглядає досить дивно тому, що не зважаючи на те, що сайт VFS Global хоч і посилається на це рішення Міністерства Закордонних Справ Польщі, то самі працівники візового центру VFS Global запевняють, що ніяких змін не відбулося і страхових компаній як і було 10 так і залишилося та, що всі вони підходять для відкриття польських робочих віз.


Через це ситуація поки що залишається незрозумілою. На нашу думку ці зміни будуть і будуть вони вже найближчим часом. На рахунок працівників візових центрів VFS Global і того, що вони повідомляють, що ніяких змін не відбулося, ми думаємо, що їхнє керівництво ще не встигло повідомити їх про нові зміни. Тобто вони банально цього всього ще не знають. Тому будьте в курсі всіх цих нових змін, знайте що тепер страхові поліси всього лише п'ятьох страхових компаній підходить для відкриття польської робочої візи, тому відразу все зробіть правильно.


Новий перелік страхових компаній:

PL Перелік страховиків та пропонованих страхових продуктів
.
Завантажити • 1.07MB


66 переглядів0 коментарів
bottom of page