top of page

Тепер можна не проходити 10-ти денний карантин по приїзду в Польщу

Оновлено: 27 лист. 2021 р.

Це буде працювати тільки за умови наявності негативного результату тесту. Також це стосується всіх українців в яких не має повної вакцинації.

10-ти денний карантин по приїзду в Польщу можна не проходити
Тепер можна не проходити 10-ти денний карантин по приїзду в Польщу

Для того щоб не проходити обсервацію в Польщі необхідно виконати всього три дії. Перш за все потрібно зробити тест на covid-19, а результат тесту має бути негативним. Далі необхідно згенерувати сертифікат з результатом цього тесту у додатку "Дія". Особливістю такого сертифікату буде те, що в нього буде QR код, тобто паперовий результат тесту, так як це було раніше вже не підходить.


За процес завантаження даних в додаток "Дія" буде відповідати та клініка в якій ви безпосередньо цей тест будете здавати. Зважаючи на те, що на даний момент в додаток "Дія" можна завантажити тільки ПЛР тест відповідно антиген тест для цього вже не підійде.


Третя умова для скасування карантину в Польщі є те, що з моменту проведення тесту не пройшло 72 години. Час закінчення сертифікату у вас буде чітко зазначений у додатку "Дія".


Звертаємо вашу увагу, що конкретно в даний момент такі тести можна зробити тільки в 26-ти лабораторіях - список лабораторій. Список постійно поповнюється новими лабораторіями. Зараз відбувається тестування цього функціоналу і все працює в тестовому режимі і найближчим часом ця можливі буде працювати повноцінно. При бажанні у вас є можливість взяти участь у бета-тестуванні даного функціоналу зареєструвавшись за посиланням - реєстрація.


Для того щоб COVID-сертифікат на підставі ПЛР тесту відобразився в додатку "Дія" необхідно виконати декілька простих дій - детальна відео інструкція.


62 перегляди0 коментарів
bottom of page