top of page

ТОП-3 найкращі способи для переїзду в Іспанію

Оновлено: 10 груд. 2021 р.

Люди з усього світу їдуть у цю чудову країну з різних причин. Хтось приїжджає сюди, щоб провести відпустку з сім'єю або друзями, а можливо завести нові знайомства прямо тут. Хтось бажає працевлаштуватися або вести бізнес у цій країні, а хтось бажає здобути освіту.

Три найкращі способи для переїзду в Іспанію
ТОП-3 найкращі способи для переїзду в Іспанію

Саме тому в Іспанії існують різноманітні імміграційні програми, які підходять під кожен із вище перерахованих запитів.


Студентська віза


Першим способом є отримання студентської візи, яка дозволяє легально проживати на території Іспанії, а також вільно переміщатися по території всіх країн Європейського Союзу. Цей спосіб підійде для тих, хто планує навчатися в Іспанії, а потім проживати в цій країні.


Перевагами цього способу є:

  • Право легально проживання на території Іспанії протягом усього терміну дії візи

  • Можливість подальшого продовження картки студента за умови офіційного підтвердження подальшого навчання

  • Можливість подання заяви про надання роботи за однієї умови - не більше 20 годин на тиждень

  • Оформлення посвідки на проживання з наданням права на роботу після життя в Іспанії за студентською карткою понад три роки

  • Можливість отримання права для легального проживання членів сім'ї студента на період його навчання



Вид на проживання для фінансово заможних та незалежних осіб


Цей вид на проживання без права здійснення трудової діяльності - відмінна можливість щоб відчувати свободу в переміщенні, а також у необмеженому перебуванні на території Європейського Союзу та в країнах шенгенської угоди для тих хто досяг достатнього рівня добробуту у своєму житті і готовий це відкрито продемонструвати.


Для його отримання необхідно виконати основні вимоги:

  • Мати в особистій власності придбаний об'єкт житлової нерухомості або довгостроковий контракт оренди об'єкта житлової нерухомості строком не менше ніж на один рік

  • Підтвердити наявність на банківському рахунку заявника, наявність не менше ніж 28 000 євро

  • Відобразити пасивний, стабільний дохід заявника у розмірі від 2 000 євро на місяць

Мабуть це найшвидший і найпростіший спосіб отримання картки резидента Іспанії терміном на 1 рік з можливістю її пролонгації на 2 роки після закінчення попередньої резиденції та виконання ряду простих умов.


Надалі цей шлях дає можливість подати заяву на отримання посвідки на проживання з правом ведення трудової діяльності або навіть отримання постійного місця проживання, а в результаті - претендувати на громадянство Іспанії.



Віза інвестора (Золота віза)


Основними перевагами отримання золотої візи інвестора є той факт, що ви зможете працювати на території Іспанії, вести бізнес, а також оформити дозвіл на проживання свого чоловіка чи дружини, своїх неповнолітніх дітей, а також повнолітніх безробітних дітей та фінансово залежних батьків.


Крім того, величезним плюсом є можливість необмеженого перебування на території Іспанії. Потрібно хоча б один раз прибути на територію країни протягом часу дії візи. Але якщо інвестор легально знаходиться на території Іспанії, то документи на отримання візи можна подавати безпосередньо тут, а не через консульство країни проживання заявника.


Підставами для отримання золотої візи можуть бути такі варіанти:

  • Першим та найбільш затребуваним варіантом є придбання нерухомості в Іспанії в кількості від одного та більше об'єктів на загальну суму 500 000 євро

  • Другий варіант – це покупка Іспанської компанії на загальну суму від 1 000 000 євро

  • Варіант номер три – фінансові вкладення до Іспанського банку на суму не менше 1 000 000 євро

  • Ну і варіант номер чотири - це купівля цінних державних паперів на суму не менше ніж 2 000 000 євро

Золота віза - це оптимальний спосіб отримання Іспанської посвідки на проживання. Більше того, ВНЖ інвестора оформляється відразу ж терміном на два роки з правом продовження на 5 років після закінчення попереднього ВНЖ та виконання низки простих умов.


Також надалі дає право подавати на отримання постійного місця проживання і претендувати на отримання громадянства Іспанії.



Останні пости

Дивитися всі
bottom of page