top of page

Громадянин України керував ігровим "бізнесом" в Польщі.

Оновлено: 27 лист. 2021 р.

За документами чоловік мав би виконувати сезонні роботи в місті Груєць, але в результаті він надав перевагу місцю роботи з незаконними ігровими автоматами.

Українець керував незаконним гральним бізнесом в Польщі
Громадянин України керував ігровим "бізнесом" в Польщі.

Працівники поліції, служби пожежної безпеки, прикордонної служби та управління національних доходів в результаті спільно проведеної операції - затримали 26-ти річного громадянина України.


Працівниками правоохоронних служб була виявлена МАФ (мала архітектурна форма), простими словами "будка" з розміщеними в ній ігровими автоматами на фруктово-овочевому ринку.


В ході подальшого розгляду ситуації, українцю пред'явили звинувачення в незаконному перетині Польського державного кордону.


Після пред'явлених звинувачень він не став їх відхиляти та визнав свою провину в скоєному. Також за попереднім погодженням з прокурором він прийняв призначене йому покарання, яке було наступним: ув'язнення на 6 місяців з можливою відстрочкою на 2 роки та грошовий штраф у розмірі 1000 злотих.


Але це далеко не всі неприємні наслідки для 26-ти річного юнака з України. Командир посту прикордонної служби в місті Кельце, признав візу обвинуваченого українця не дійсною та прийняв рішення про депортацію. На ряду з вище викладеними наслідками юнаку також вручили документ про заборону в'їзду на територію країн Шенген зони строком на 6 місяців.


Що стосується діяльності якою займався чоловік, то у цьому напрямку правоохоронними службами було відкрите кримінальне провадження у рамках якого молодику буде пред'явлене обвинувачення за статтями у відповідності за закону.



97 переглядів0 коментарів
bottom of page