top of page

На місці посилок в мікроавтобусі сиділи нелегали (Фото)

Оновлено: 27 лист. 2021 р.

Влада Польщі серйозно націлена збудувати стіну на кордоні з Білоруссю та планує потратити на це 350 млн. євро.

Польщі в зловили нелегалів з Білорусі
На місці посилок в мікроавтобусі сиділи нелегали (Фото)

Як заявляється, прикордонна ситуація в даній зоні залишається досі нестабільною. Польські чиновники пред'являють звинувачення Білорусії в тому, що вони отримують від 2 тис. доларів до 12-14 тис. доларів за одного нелегала.


Прикордонні служби та солдатів було переведено в посилений режим охорони державного кордону Польщі.


Судячи з ситуації яка сталася, посиленого режиму охорони кордону недостатньо. Також у цій ситуації фігурує українець.


17 жовтня офіцери польської поліції вирішили зупинити мікроавтобус відомої в Європі служби експрес доставки. Як виявилося під час перевірки. зовсім не даремно, оскільки в мікроавтобусі замість поштових відправлень, знаходилося 27 нелегалів.


Серед так званих пасажирів мікроавтобуса були жінки та чоловіки. Всі вони виявилися громадянами Іраку. Керував автотранспортом громадянин України.


Вже далеко не перший випадок коли громадяни України допомагають мігрантам-нелегалам та отримують за це звинувачення. Також не одноразово вже було виявлено випадки коли громадяни України перевозили в багажному відділенні групи людей.


Освіжимо в пам'яті, що в кінці серпня відбувалися схожі події, коли офіцери поліції виявили також мікроавтобус, в якому на місці вантажу везли на роботу 29 громадян України.



81 перегляд1 коментар
bottom of page