top of page

Компанія перевізник 3Г Транс | 3G Trans

Оновлено: 17 серп. 2023 р.


3G Trans logo

Міжнародні пасажирські перевезення 3Г Транс це - автобусні перевезення з України до Румунії та Туреччини , а також в зворотному напрямку, безкоштовне бронювання квитків на автобусні рейси, прямі маршрути без пересадок, інформаційна підтримка диспетчера під час бронювання та у дорозі 24/7, а також можливість бронювати онлайн, оплата вартості проїзду при посадці в автобус у водія.


Автопарк | Галерея

Автопарк перевізника 3Г Транс налічує біля 10 автобусів. В галереї представлені основні моделі транспортних засобів.


Умови та зручності

Перевезення домашніх тварин: тварини вагою до 4 кг., обов'язкова наявність переноски. Дозволено перевозити безкоштовно без надання окремого місця (в проході або на руках). Для твари вагою, більше аніж 4 кг. обов'язкове оформлення квитка за знижкою 50% та з наданням окремого місця біля пасажира.


Підсаджування: неможливо.

Зручності в автобусах: USB-роз'єми, кондиціонер. Щоб скористатися інтернетом можна звернутися до водія, також водій може здійснити телефонний дзвінок на ваше прохання для виклику таксі чи інше.


Перевезення дітей: для дітей будь-якого віку необхідне оформлення квитка з окремим посадковим місцем. Діють знижки за віковими групами для дітей віком до 10 років, знижка 50%.


Багаж: у вартість повного, дорослого квитка входить одне багажне місце для однієї великої валізи, вагою до 20 кг. та ручної покладі, вагою до 5 кг. Додатковий багаж оплачується окремо, орієнтовна вартість складає - 3$ за 1 кг.


Перевезення посилок: загальні правила та умови перевезення посилок. Залежно від перевізника - ціни та спосіб обрахування вартості перевезення посилок, може відрізнятися. Зазвичай рішення про посилки приймають водії автобусів.


Ви можете скористатися функціоналом на нашому сайті та здійснити замовлення квитків на автобус онлайн.

 

Зараз непростий час для нас та країни. Якщо ви маєте бажання допомогти Збройним Силам України, то відвідайте сайт фонду «Повернись Живим». Зараз кожна гривня має значення.


Корисні посилання

«Зелена карта» на транспортний засіб онлайн!

Страховка для виїзду за кордон онлайн (з туристичною метою та з метою роботи).

Автоцивілка ОСЦПВ (ОСАГО) онлайн за 3 хвилини!


Інформація та медіа файли надані компанією ContraBus.

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page