top of page

Компанія перевізник TransTempo | ТрансТемпо

Оновлено: 17 серп. 2023 р.


TransTempo logo

Transtempo – це транспортна компанія, яка здійснює міжнародні пасажирські перевезення між Україною та країнами Європи. На нашому сайті на вас чекає актуальний розклад автобусних рейсів з можливістю в кілька кліків купити квиток. Обличчя будь-якої компанії - її офіційні представники та рівень послуг, що надаються. У випадку транспортної компанії – це екіпажі та транспорт. В автопарку Transtempo автобуси таких відомих у всьому світі та перевірених на практиці марок, як Setra, MAN, Neoplan та Scania. Ми за те, щоб пасажири розуміли, наскільки комфортабельному транспорті вони мають провести майже добу.


Автопарк | Галерея

Автопарк перевізника TransTempo налічує біля 10 автобусів. В галереї представлені основні моделі транспортних засобів.


Умови та зручності

Перевезення домашніх тварин: заборонено, перевізник не перевозить тварин.


Підсаджування: неможливо.


Зручності в автобусах: Wi-Fi, розетки, кондиціонер, безкоштовні гарячі напої, WC, безкоштовні пледи та подушки, індивідуальна аудіосистема, великі та зручні крісла, ремені безпеки, стюардеса.


Перевезення дітей: для дітей будь-якого віку, обов'язкове оформлення квитка з наданням окремого посадкового місця. Перевезення дітей на руках - заборонено. Діють знижки за віковими групами для дітей, віком до 10 років - знижка 50%. Для дітей, віком від 11 до 16 років - знижка 10%.


Багаж: у вартість повного, дорослого квитка входить одне багажне місце для багажу розміром не більше 60х40х40 см, загальною вагою до 25-ти кг. Якщо багаж більший ніж 60х40х40см та понад 25 кг вагою, він буде перевезений у випадку вільного місця в багажному відділенні і за додаткову плату. Також одне багажне місце для ручного багажу вагою до 5кг. Зa ручний багаж вважається сумка, яка легко переноситься і можна її помістити на місце під сидінням або над сидінням пасажира. За ручний багаж на протязі рейсу відповідає пасажир. Перевізник не відповідає за ручний багаж. Додатковий багаж перевозиться при наявності вільного місця в багажному відділенні автобуса, за який береться оплата. Додатковий багаж не повинен перевищувати розмірів та ваги основного багажу. Вільне місце в багажному відділенні визначає водій на посадці, беручи до уваги загальну кількість пасажирів в автобусі, розподіл по містах та інші фактори.


Перевезення посилок: загальні правила та умови перевезення посилок. Залежно від перевізника - ціни та спосіб обрахування вартості перевезення посилок, може відрізнятися. Зазвичай рішення про посилки приймають водії автобусів.


Ви можете скористатися функціоналом на нашому сайті та придбати квиток на автобус онлайн.


Корисні посилання

Страховий поліс «Зелена карта» на транспортний засіб онлайн!

Страховка для виїзду за кордон онлайн (з туристичною метою та з метою роботи).

Страховий поліс «Автоцивілки» ОСЦПВ (ОСАГО) онлайн за 3 хвилини!


Інформація та медіа файли надані компанією ContraBus.

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page