top of page

Компанія перевізник Transmarine

Оновлено: 17 серп. 2023 р.


Transmarine - найбільша транспортна компанія в Києві, яка спеціалізується на нерегулярних перевезеннях, та одна з найбільших в Україні. В автопарку компанії близько 30 одиниць легкового та пасажирського транспорту, а також велика мережа партнерів по всьому світу. Завдяки цілодобовій диспетчерській службі будь-які побажання клієнта виконуються оперативно. Власна станція технічного обслуговування дає нам можливість перевіряти транспорт перед кожною поїздкою. Transmarine — це якість, перевірена 1,5 мільйонами пасажирів.


Автопарк | Галерея

Автопарк перевізника Transmarine налічує біля 20 автобусів. В галереї представлені основні моделі транспортних засобів.


Умови та зручності

Перевезення домашніх тварин: компанія на власний розсуд приймає рішення про перевезення пасажирів з тваринами. У разі позитивного рішення, пасажир зобов'язаний оформити квиток для тварини, що передбачає окреме місце для неї. Квиток для тварини оформлюється зі знижкою у 20%. Наявність необхідних документів для тварини обов'язкова! Рейси до та з Туреччини: дозволено перевезення тварин, вагою до 10 кг. та за наявності усіх необхідних документів. Вартість перевезення визначається індивідуально.


Підсаджування: неможливо.


Зручності в автобусах: розетки/usb-порти, кондиціонер, туалет (не в усіх автобусах).


Перевезення дітей: для дітей будь-якого віку, обов'язкове оформлення квитка з наданням окремого посадкового місця. Перевезення дітей на руках - заборонено. Знижки за віковими групами не діють.


Багаж: у вартість повного, дорослого квитка входить два багажних місця для валіз, розміром 80*50*40 см. та загальною вагою до 40 кг. Рейси до та з Туреччини: у вартість повного, дорослого квитка входить одне багажне місце для валізи, розміром 65*35*40 см. та вагою до 20 кг.


Перевезення посилок: загальні правила та умови перевезення посилок. Залежно від перевізника - ціни та спосіб обрахування вартості перевезення посилок, може відрізнятися. Зазвичай рішення про посилки приймають водії автобусів.


Ви можете скористатися функціоналом на нашому сайті та купити квиток на автобус онлайн.


Корисні посилання

Страховий поліс «Зелена карта» на транспортний засіб онлайн!

Страховка для виїзду за кордон онлайн (з туристичною метою та з метою роботи).

Страховий поліс «Автоцивілки» ОСЦПВ (ОСАГО) онлайн за 3 хвилини!


Інформація та медіа файли надані компанією Transmarine.

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page