top of page

Компанія перевізник Східно-Європейська подорож

Оновлено: 17 серп. 2023 р.


Східно-Європейська подорож logo

Для того, щоб якісно здійснювати міжнародні автобусні перевезення в Європу, "Східно-Європейська подорож" використовує на маршрутах сучасні автобуси марки «Volvo», «Scania», «Neoplan» та «Van Hool», обладнані всіма засобами комфорту: туалетом, кондиціонером, кавоваркою, аудіо-відео системою. Наші професійні водії та стюардеси роблять усе, щоб виправдати девіз компанії - "безпечно, вчасно, зручно до Вашої мети".


Автопарк | Галерея

Автопарк перевізника Східно-Європейська подорож налічує біля 30 автобусів. В галереї представлені основні моделі транспортних засобів.


Умови та зручності

Перевезення домашніх тварин: дозволено перевезення тварин із викупом окремого місця на неї та зі знижкою 10%. Якщо під час подорожі, тварину супроводжують два пасажира, то тварину можна перевозити безкоштовно, але окреме місце для неї, при цьому не надається (перевозиться на руках). Інформація щодо дозволеної максимальної ваги тварини та наявності переноски - не вказується.


Підсаджування: можливе лише у визначених містах (Новоград, Броди, Дубно). Також дозволене підсаджування на кордоні (Вроцлав-Шегині, Зелена Гура-Грушів).


Зручності в автобусах: Wi-Fi (тільки по Польщі), розетки, кондиціонер.

Перевезення дітей: Для дітей буд-якого віку необхідне оформлення квитка з наданням окремого посадкового місця. Перевезення дітей на руках - заборонено. Діють знижки для дітей до 18 років - знижка 10%.


Багаж: у вартість повного дорослого, квитка входить багаж вагою до 30 кг і розміром (довжина + ширина + висота) не більше як 170 см. та одного місця ручного багажу вагою до 5кг. Зa ручний багаж вважається сумка, яка легко переноситься і можна її помістити на місце під сидінням або над сидінням пасажира. За ручний багаж на протязі рейсу відповідає пасажир. Перевізник не відповідає за ручний багаж. Додатковий багаж перевозиться при наявності вільного місця в багажному відділенні автобуса, за який береться оплата, згідно з тарифами за 1кг - 5 грн. / 1 злотий. Додатковий багаж не повинен перевищувати розмірів та ваги основного багажу.


Перевезення посилок: загальні правила та умови перевезення посилок. Залежно від перевізника - ціни та спосіб обрахування вартості перевезення посилок, може відрізнятися. Зазвичай рішення про посилки приймають водії автобусів.


Ви можете скористатися функціоналом на нашому сайті та купити автобусні квитки онлайн.


Корисні посилання

Страховий поліс «Зелена карта» на транспортний засіб онлайн!

Страховка для виїзду за кордон онлайн (з туристичною метою та з метою роботи).

Страховий поліс «Автоцивілки» ОСЦПВ (ОСАГО) онлайн за 3 хвилини!


Інформація та медіа файли надані компанією ContraBus.

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page