top of page

Компанія перевізник Benz Express | Бенс Експрес

Оновлено: 17 серп. 2023 р.


Benz Express logo

Пропонуємо Вашій увазі економічні регулярні міжнародні пасажирські перевезення в Німеччину. Якщо скористатися послугами компанії «Бенс Експрес», Ви завжди будете доставлені в пункт призначення вчасно, з висококласним сервісом і з комфортом. Адже кожен рейс обслуговується туристичними автобусами VIP-класу з обладнанням останнього покоління. Всі автобуси до Німеччини з України обладнані місткими і зручними розкладними кріслами з підлокітниками, підставками для ніг, об'ємними багажними полицями, сонцезахисними шторками, індивідуальним освітленням, новітньою кухонною зоною з холодильником, біо-туалетом. Новітні системи кондиціонування і вентиляції забезпечують комфортний мікроклімат в салонах автобусів протягом всієї поїздки.


Автопарк | Галерея

Автопарк перевізника Benz Express налічує біля 10 автобусів. В галереї представлені основні моделі транспортних засобів.


Умови ти зручності

Перевезення домашніх тварин: заборонено, перевізник не перевозить тварин.


Підсаджування: можливе за попереднім уточненням.


Зручності в автобусах: Wi-Fi, кондиціонер, розетки.


Перевезення дітей: для дітей будь-якого віку, обов'язкове оформлення квитка з наданням окремого посадкового місця. Перевозити дітей на руках - заборонено. Знижки за віковими групами не діють - оплата 100% вартості квитка.


Багаж: у вартість повного, дорослого квитка входить два багажних місця для двох валіз, загальною вагою до 50 кг. та розміром 60*40*40 см. кожна. Додатковий багаж оплачується окремо - вартість складає 1 євро за 1 кг.


Перевезення посилок: загальні правила та умови перевезення посилок. Залежно від перевізника - ціни та спосіб обрахування вартості перевезення посилок, може відрізнятися. Зазвичай рішення про посилки приймають водії автобусів.


Ви можете скористатися функціоналом на нашому сайті та забронювати квитки на автобус онлайн.


Корисні посилання

Страховий поліс «Зелена карта» на транспортний засіб онлайн!

Страховка для виїзду за кордон онлайн (з туристичною метою та з метою роботи).

Страховий поліс «Автоцивілки» ОСЦПВ (ОСАГО) онлайн за 3 хвилини!


Інформація та медіа файли надані компанією ContraBus.

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page