top of page

Компанія перевізник AL-TRANS

Оновлено: 17 серп. 2023 р.


al-trans logo

Транспортна компанія «AL-trans» здійснює свою діяльність на ринку міжнародних пасажирських перевезень з 2005 року. Основні напрямки автобусних пасажирських перевезень – це Україна-Італія, Україна-Польща. В нашій компанії працюють водії з багаторічним досвідом роботи у сфері міжнародних пасажирських перевезень. За роки своєї діяльності компанія регулярно оновлює свій автопарк з метою покращення сервісу для пасажирів на міжнародних маршрутах. На рейсових лініях задіяні комфортабельні автобуси європейського класу відомих світових марок «VAN HOOL», «MERCEDES-BENZ» та інші. Наша компанія завжди намагається забезпечити найвищий рівень сервісу та комфорту для пасажирів. Усе, що ми робимо, ми робимо для Вас!


Автопарк | Галерея

Автопарк перевізника AL-TRANS налічує біля 20 автобусів. В галереї представлені основні моделі транспортних засобів.


Умови та зручності

Перевезення домашніх тварин: заборонено, перевізник не перевозить домашніх тварин.


Підсаджування: можливо (за попереднім уточненням).


Зручності в автобусах: Wi-Fi, кондиціонер, розетки.


Перевезення дітей: для дітей будь-якого віку, необхідне оформлення квитка з наданням окремого посадкового місця. Перевозити дітей на руках заборонено. Діють знижки за віковими групами для дітей до 4 років, знижка 50% та для дітей від 4 до 12 років, знижка 30%.


Багаж: у вартість повного, дорослого квитка входить одне багажне місце для великої валізи, вагою до 30 кг. та місце для ручної покладі, вагою до 10 кг. Щодо додаткового багажу, то вартість такого багажу оплачується окремо (1.5 EUR за 1 кг.). Додатковий багаж можливо перевозити за наявності вільного місця у багажному відділі.


Перевезення посилок: загальні правила та умови перевезення посилок. Залежно від перевізника - ціни та спосіб обрахування вартості перевезення посилок, може відрізнятися. Зазвичай рішення про посилки приймають водії автобусів.


Ви можете скористатися функціоналом на нашому сайті та купити квиток на автобус онлайн.

 

Зараз непростий час для нас та країни. Якщо ви маєте бажання допомогти Збройним Силам України, то відвідайте сайт фонду «Повернись Живим». Зараз кожна гривня має значення.


Корисні посилання

Страховий поліс «Зелена карта» на транспортний засіб онлайн!

Страховка для виїзду за кордон онлайн (з туристичною метою та з метою роботи).

Страховий поліс Автоцивілки ОСЦПВ (ОСАГО) онлайн за 3 хвилини!


Інформація та медіа файли надані компанією ContraBus.

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page