top of page

Компанія перевізник DMD-GROUP

Оновлено: 17 серп. 2023 р.


DMD-GROUP logo

Компанія була заснована в 2001 році та від початку її створення основною метою було забезпечення надання якісних послуг в сфері міжнародних пасажирських перевезень. Ідеєю створення компанії проникнувся її генеральний директор та власник Дмитро Маскалюк внаслідок великого попиту на пасажирські перевезення у напрямку Україна-Чехія. На даний момент горизонти та географія компанії стала дуже широкоформатною в зв’язку з попитом на послуги, які потрібні для комфортного життя в Чехії іноземцям. Автопарк компанії проходить необхідні технічні огляди для здійснення безпечних поїздок, якими компанія забезпечує європейський ринок. Також компанія робить акцент на оновленні автобусного парку як основу і запоруку комфортних міжнародних пасажирських перевезень.


Автопарк | Галерея

Автопарк перевізника DMD-GROUP налічує біля 30 автобусів. В галереї представлені основні моделі транспортних засобів.


Умови та зручності

Перевезення домашніх тварин: дозволено перевозити тварин, вартість складає 50% від вартості квитка. При цьому окреме місце не надається. Щодо ваги тварини та наявності переноски - інформація не вказується.


Підсаджування: неможливо.


Зручності в автобусах: Wi-Fi, кондиціонер, розетки.


Перевезення дітей: для дітей будь-якого віку обов'язкове оформлення квитка з наданням окремого посадкового місця. Перевезення дітей на руках - заборонено. Діють знижки за віковими групами для дітей віком до 10 років - знижка 50%.


Багаж: у вартість повного, дорослого квитка входить два багажних місця для двох валіз, вагою до 25 кг. кожна та ручна кладь, вагою до 5 кг. Додатковий багаж оплачується окремо, вартість додаткового багажного місця складає 200 CZK.


Перевезення посилок: загальні правила та умови перевезення посилок. Залежно від перевізника - ціни та спосіб обрахування вартості перевезення посилок, може відрізнятися. Зазвичай рішення про посилки приймають водії автобусів.


Ви можете скористатися функціоналом на нашому сайті та купити квитки на автобуси онлайн.


Корисні посилання

Страховий поліс «Зелена карта» на транспортний засіб онлайн!

Страховка для виїзду за кордон онлайн (з туристичною метою та з метою роботи).

Страховий поліс Автоцивілки ОСЦПВ (ОСАГО) онлайн за 3 хвилини!


Інформація та медіа файли надані компанією ContraBus.

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page