top of page

Компанія перевізник East West Eurolines | Львівське АТП-14631

Оновлено: 17 серп. 2023 р.


East West Eurolines logo

Компанія «East West Eurolines» (ТОВ «Львівське АТП-14631) займається внутрішніми і міжнародними пасажирськими автоперевезеннями. Підприємство має довгу історію: воно засноване на базі автопідприємства, відкритого ще в далекому 1946 році. Використання досвіду, залишеного нам попередниками, і вміння адаптуватися під зміни на ринку забезпечили нам на сьогоднішній день статус не тільки одного з найстаріших підприємств, але також статус одного з найбільших автопідприємств України в сфері пасажирських автоперевезень. «East West Eurolines» обслуговує 127 автобусних маршрутів, і кожен день на цих маршрутах курсує 263 автобусів. Із загальної кількості маршрутів 11 - приміські, 78 -міжміські внутрішньо-обласних, 26 - міжобласних, і 12 - міжнародних маршрутів. Наші міжнародні автобуси відвезуть вас в Чехію, Німеччину, Італію, Польщу, Білорусь.


Автопарк | Галерея

Автопарк перевізника East West Eurolines налічує біля 50 автобусів. В галереї представлені основні моделі транспортних засобів.


Умови та зручності

Перевезення домашніх тварин: дозволено перевезення тварин, вагою до 5 кг., без надання окремого місця біля пасажира. Обов'язкова наявність переноски. Вартість перевезення складає - 50% від вартості квитка.


Підсаджування: не можливо.


Зручності в автобусах: Wi-Fi, розетки, кондиціонер.


Перевезення дітей: для дітей будь-якого віку, необхідне оформлення квитка з наданням окремого посадкового місця. Перевозити дітей на руках - заборонено. Діють знижки за віковими групами для дітей до 5 років - знижка 50%. Для дітей віком від 5 до 14 років - знижка 10%.


Багаж: у вартість повного, дорослого квитка входить одне багажне місце для великої валізи, вагою до 30 кг. та ручна кладь до 10 кг. Додатковий багаж оплачується окремо (вартість уточнюйте у водія).


Перевезення посилок: загальні правила та умови перевезення посилок. Залежно від перевізника - ціни та спосіб обрахування вартості перевезення посилок, може відрізнятися. Зазвичай рішення про посилки приймають водії автобусів.


Ви можете скористатися функціоналом на нашому сайті та купити квитки на автобус онлайн.

 

Зараз непростий час для нас та країни. Якщо ви маєте бажання допомогти Збройним Силам України, то відвідайте сайт фонду «Повернись Живим». Зараз кожна гривня має значення.


Корисні посилання

Страховий поліс «Зелена карта» на транспортний засіб онлайн!

Страховка для виїзду за кордон онлайн (з туристичною метою та з метою роботи).

Страховий поліс Автоцивілки ОСЦПВ (ОСАГО) онлайн за 3 хвилини!


Інформація та медіа файли надані компанією ContraBus.

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page