top of page

Компанія перевізник Lev-Bus | Лев-Бус

Оновлено: 17 серп. 2023 р.


Lev-Bus logo

Lev-Bus постійно розширює автобусну мережу. За допомогою Lev-Bus Ticket ви можете порівняти час прибуття та відправлення, пункти посадки та висадки, тривалість подорожі відповідно до свого розкладу та, звичайно, найкращі ціни на автобусні квитки.



Автопарк | Галерея

Автопарк перевізника Lev-Bus налічує біля 10 автобусів. В галереї представлені основні моделі транспортних засобів.


Умови та зручності

Перевезення домашніх тварин: дозволено перевезення домашніх тварин, максимальна вага тварини не вказується. Обов'язкова наявність переноски. Вартість перевезення тварини, складає 100% вартості квитка за сполученням.


Підсаджування: можливо (за попереднім уточненням).


Зручності в автобусах: Wi-Fi, кондиціонер, розетки.


Перевезення дітей: дозволено перевозити дітей до 3 років на руках - безкоштовно, при цьому окреме посадкове місце не надається. Якщо є необхідність в окремому місці, то необхідно оформити квиток на таку дитину зі знижкою 50%. Для дітей іншого віку, обов'язкове оформлення квитка з наданням окремого посадкового місця. Діють знижки за віковими групами для дітей віком до 6 років - знижка 50%.


Багаж: у вартість повного, дорослого квитка входить одне багажне місце для однієї валізи, вагою до 20 кг. та ручна кладь до 10 кг. Додатковий багаж оплачуються окремо (вартість уточнюйте у водія).


Перевезення посилок: загальні правила та умови перевезення посилок. Залежно від перевізника - ціни та спосіб обрахування вартості перевезення посилок, може відрізнятися. Зазвичай рішення про посилки приймають водії автобусів.


Ви можете скористатися функціоналом на нашому сайті та здійснити замовлення квитків на автобус онлайн.


Корисні посилання

Страховий поліс «Зелена карта» на транспортний засіб онлайн!

Страховка для виїзду за кордон онлайн (з туристичною метою та з метою роботи).

Страховий поліс Автоцивілки ОСЦПВ (ОСАГО) онлайн за 3 хвилини!


Інформація та медіа файли надані компанією ContraBus.

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page