top of page

Компанія перевізник МК Вояж | MK Voyage

Оновлено: 17 серп. 2023 р.


MK Voyage logo

Міжнародні пасажирські перевезення МК Вояж це - автобусні перевезення з України до Франції, Німеччини та Бельгії, а також в зворотному напрямку. Професійна компанія, яка турбується про комфорт та безпеку вашої подорожі! Вам пропонуються послуги пасажирських перевезень, які здійснюють досвідчені професіонали, надаючи сучасні, комфортабельні автобуси із wi fi, кондиціонерами, розетками та іншими важливими зручностями для вашої вдалої поїздки. Мандруйте за кордон разом із нами!


Автопарк | Галерея

Автопарк перевізника МК Вояж налічує біля 5 автобусів. В галереї представлені основні моделі транспортних засобів.


Умови та зручності

Перевезення домашніх тварин: дозволено перевезення тварини вагою до 10 кг. Обов'язкова наявність переноски. Для тварини необхідно оформити окремий квиток із 100% оплатою вартості квитка, при цьому надається окреме посадкове місце біля пасажира. Якщо немає необхідності в окремому місці для тварини, то вартість перевезення без окремого місця буде складати 100€.


Підсаджування: за уточненням.


Зручності в автобусах: кондиціонер, розетки, TV, Wi-Fi.


Перевезення дітей: для дітей будь-якого віку, необхідне оформлення квитка з наданням окремого посадкового місця. Перевезення дітей на руках - заборонено. Діють знижки за віковими групами для дітей віком до 12 років, знижка 15%.


Багаж: у вартість повного, дорослого квитка входить одне багажне місце для однієї великої валізи, вагою до 30 кг. та одне місце для ручної покладі, вагою до 10 кг.


Перевезення посилок: загальні правила та умови перевезення посилок. Вартість перевезення посилок складає — 1 євро за 1 кг. 1,5 євро за 1 кг (з доставкою НП). Залежно від перевізника - ціни та спосіб обрахування вартості перевезення посилок, може відрізнятися. Зазвичай рішення про посилки приймають водії автобусів.


Ви можете скористатися функціоналом на нашому сайті та здійснити бронювання квитків на автобус онлайн.

 

Зараз непростий час для нас та країни. Якщо ви маєте бажання допомогти Збройним Силам України, то відвідайте сайт фонду «Повернись Живим». Зараз кожна гривня має значення.


Корисні посилання

Страховка для виїзду за кордон онлайн (з туристичною метою та з метою роботи).


Інформація та медіа файли надані компанією ContraBus.

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page