top of page

Компанія перевізник ОДРІ | ODRI

Оновлено: 17 серп. 2023 р.


ODRI logo

Міжнародні пасажирські перевезення з ОДРІ це - автобусні перевезення з України до Іспанії, Німеччини, Італії, Чехії та Польщі а також в зворотному напрямку. Професійна компанія, яка турбується про комфорт та безпеку вашої подорожі! Вам пропонуються послуги пасажирських перевезень, які здійснюють досвідчені професіонали, надаючи сучасні, комфортабельні автобуси із Wi-Fi, кондиціонерами, розетками та іншими важливими зручностями для вашої вдалої поїздки. Мандруйте за кордон разом із нами!


Автопарк | Галерея

Автопарк перевізника ОДРІ налічує біля 30 автобусів. В галереї представлені основні моделі транспортних засобів.


Умови та зручності

Перевезення домашніх тварин: дозволено перевезення тварин, вагою до 7 кг. Обов'язкова наявність переноски та усіх необхідних документів. Також обов'язкове оформлення квитка із 100% оплатою вартості, при цьому надається окреме місце біля пасажира.


Підсаджування: можливо, але за попереднім уточненням.


Зручності в автобусах: Wi-Fi, TV, кондиціонер, розетки.


Перевезення дітей: для дітей будь-якого віку обов'язкове оформлення квитка. Заборонено перевозити дітей на руках без окремого посадкового місця. При оформлення квитка для дитини надається окреме посадкове місце. Діють знижки за віковими групами для дітей до 4 років, знижка 50%, для дітей від 4 до 12 років, знижка 30%. Також діють знижки для молоді віком від 12 до 26 років - 10%.


Багаж: кожен пасажир має право на перевезення 1 місця багажу розміром 40x60x80, загальною вагою до 30кг на 1 особу та ручного багажу вагою до 5 кг. (умови перевезення багажу відрізняються в залежності від країни.) При перевищенні даних лімітів щодо ваги і розмірів за багаж береться доплата як за додатковий багаж. Додатковий багаж перевозиться при наявності вільного місця в багажному відділенні автобуса, за який береться оплата. Додатковий багаж не повинен перевищувати розмірів та ваги основного багажу. Не перевозиться багаж негабаритних розмірів (холодильники і т.п.). Перевізник не відповідає за ручний багаж. Перевізник несе відповідальність за знищений або пошкоджений багаж у багажному відділенні автобуса тільки якщо це сталося з вини перевізника, що доведено пасажиром, але не більше ніж на суму 100 Євро на особу за умови подання заяви не пізніше ніж 10 днів з дня виїзду автобуса. Заборонено перевозити багаж, що загрожує безпеці або здоров'ю інших пасажирів. Перевізник не відповідає за втрату пасажиром грошей, біжутерії, паспорта, цінних паперів, колекційних речей, речей, які мають наукову цінність та інших цінностей, що не знаходяться у багажному відділенні автобуса. Пасажир особисто несе відповідальність за легальність власного багажу. При ускладненнях на кордоні фірма-перевізник має право відмовитися від виконання обов'язків по перевезенню багажу і продовжити рейс без вказаного багажу.


Перевезення посилок: загальні правила та умови перевезення посилок. Залежно від перевізника - ціни та спосіб обрахування вартості перевезення посилок, може відрізнятися. Зазвичай рішення про посилки приймають водії автобусів.


Ви можете скористатися функціоналом на нашому сайті та здійснити онлайн бронювання квитків.

 

Зараз непростий час для нас та країни. Якщо ви маєте бажання допомогти Збройним Силам України, то відвідайте сайт фонду «Повернись Живим». Зараз кожна гривня має значення.


Корисні посилання

Страховий поліс «Зелена карта» на транспортний засіб онлайн!

Страховка для виїзду за кордон онлайн (з туристичною метою та з метою роботи).

Страховий поліс Автоцивілки ОСЦПВ (ОСАГО) онлайн за 3 хвилини!


Інформація та медіа файли надані компанією ContraBus.

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page