top of page

Компанія перевізник Оріон-Авто | ORIONBUS

Оновлено: 17 серп. 2023 р.


Оріон-Авто logo

Сьогодні ТДВ "Оріон-Авто" - багатопрофільне підприємство з власною матеріально-технічною, ремонтною базою, яке обслуговує понад 100 маршрутів Миколаївської області та за її межами. При цьому одним із основних напрямків роботи залишаються регулярні перевезення співробітників найбільших підприємств, дітей, туристів, транспортне обслуговування різних заходів та виконання разових поїздок до пам'ятних місць по всій території країни та за її межі.


Автопарк | Галерея

Автопарк перевізника Оріон-Авто налічує біля 20 автобусів. В галереї представлені основні моделі транспортних засобів.


Умови та зручності

Перевезення домашніх тварин: дозволено перевезення домашніх тварин вагою до 3-4 кг. Обов'язкова наявність переноски. Вартість перевезення складає 50% від вартості повного квитка, при цьому окреме місце не надається.


Підсаджування: можливе.


Зручності в автобусах: Wi-Fi, розетки, кондиціонер.


Перевезення дітей: для дітей будь-якого віку обов'язкове оформлення квитка з наданням окремого посадкового місця. Діють знижки за віковими групами для дітей до 5 років знижка 50% та для дітей від 6 до 11 років 30% знижки.


Багаж: у вартість повного, дорослого квитка входить одне багажне місце для валізи розміром 80*80*40 см. та вагою до 30 кг. та ручної покладі вагою до 5 кг. Додаткове багажне місце оплачується окремо (10% від вартості квитка).


Перевезення посилок: загальні правила та умови перевезення посилок. Залежно від перевізника - ціни та спосіб обрахування вартості перевезення посилок, може відрізнятися. Зазвичай рішення про посилки приймають водії автобусів.


Ви можете скористатися функціоналом на нашому сайті та придбати квиток на автобус.

 

Зараз непростий час для нас та країни. Якщо ви маєте бажання допомогти Збройним Силам України, то відвідайте сайт фонду «Повернись Живим». Зараз кожна гривня має значення.


Корисні посилання

«Зелена карта» на транспортний засіб онлайн!

Страховка для виїзду за кордон онлайн (з туристичною метою та з метою роботи).

Автоцивілка ОСЦПВ (ОСАГО) онлайн за 3 хвилини!


Інформація та медіа файли надані компанією ContraBus.

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page