top of page

Компанія перевізник OstLines

Оновлено: 17 серп. 2023 р.


OstLines logo

Автобуси - найдоступніший вид транспорту з великою кількістю вокзалів та станцій по всій країні та зручним розкладом, що допоможе вам гнучко планувати поїздку. Автобуси - це зручний спосіб пересування з обмеженим бюджетом, але з гідним рівнем комфорту. Компанія OstLines пропонує онлайн-бронювання квитків на свої автобусні маршрути країною. Перед бронюванням радимо почитати відгуки клієнтів: це допоможе прояснити багато нюансів та вибрати оптимальний варіант.


Автопарк | Галерея

Автопарк перевізника OstLines налічує біля 10 автобусів. В галереї представлені основні моделі транспортних засобів.


Умови та зручності

Перевезення домашніх тварин: дозволено перевезення домашніх тварин вагою до 10 кг. Вартість перевезення складає 50% від вартості квитка, при цьому окреме місце не надається. Обов'язкова наявність переноски - без неї не візьмуть в автобус.


Підсаджування: можливо.


Зручності в автобусах: Wi-Fi (по території Польщі), кондиціонер (режим охолодження та обігріву), розетки (відсутні, у тих автобусах де вони є - знаходяться у відключеному стані). Для того щоб, підзарядити гаджет, можна скористатися розеткою біля водія. Також у деяких автобусах наявні USB-роз'єми над пасажирськими сидіннями.


Перевезення дітей: дозволено перевозити дітей віком до 3 років безкоштовно та без надання окремого місця. У разі необхідності окремого місця для дітей до 3 років, оплачується вартість квитка зі знижкою у 50%. Також діють знижки за віковими групами для дітей віком до 5 років -50% та для дітей віком від 6 до 14 років -20%.


Багаж: у вартість повного, дорослого квитка входить одне багажне місце для валізи вагою до 25 кг. та розміром 30*60*80 см. Ручна кладь вагою до 5 кг. Додаткове багажне місце оплачується додатково, вартість складає 150 грн.


Перевезення посилок: загальні правила та умови перевезення посилок. Залежно від перевізника - ціни та спосіб обрахування вартості перевезення посилок, може відрізнятися. Зазвичай рішення про посилки приймають водії автобусів.


Ви можете скористатися функціоналом на нашому сайті та забронювати квиток на міжнародний автобусний рейс.

 

Зараз непростий час для нас та країни. Якщо ви маєте бажання допомогти Збройним Силам України, то відвідайте сайт фонду «Повернись Живим». Зараз кожна гривня має значення.


Корисні посилання

Страховий поліс «Зелена карта» на транспортний засіб онлайн!

Страховка для виїзду за кордон онлайн (з туристичною метою та з метою роботи).

Страховий поліс Автоцивілки ОСЦПВ (ОСАГО) онлайн за 3 хвилини!


Інформація та медіа файли надані компанією ContraBus.

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page