top of page

Компанія перевізник P-Trans

Оновлено: 17 серп. 2023 р.


P-Trans logo

P-Trans - провідна компанія, яка надає транспортні послуги. Наші автобуси забезпечують міжнародний та внутрішній транспорт майже 10 років. P-Trans гарантує безпеку, комфорт, пунктуальність, веселі та загалом цікаві подорожі. Гнучка система знижок, доброзичливе обслуговування та комфорт у дорозі завоює Вашу довіру до перевізника P-Trans. Наша діяльність заснована на регулярних автобусних лініях з України (Кам'янець-Подільський, Чернівці, Івано-Франківськ, Коломия, Снятин, Косов, Теребовля, Чортків, Заліщик, Тернопіль, Львів) до Польщі (Жешув, Краків, Катовіце, Вроцлав, Зелена Гура, Лешно, Познань, Варшава, Люблін, Лодзь) та Чехію (Брно, Оломоуц, Острава, Прага, Пільзен). Компанія експлуатує автобуси Euroclass "VAN HOOL", "SETRA", "MERCEDES-BENZ" Гарної подорожі!


Автопарк | Галерея

Автопарк перевізника P-Trans налічує біля 40 автобусів. В галереї представлені основні моделі транспортних засобів.


Умови та зручності

Перевезення домашніх тварин: дозволено перевезення тварин, вагою до 8 кг. Перевезення безкоштовне. Обов'язкова наявність переноски. Тварини перевозяться без надання окремого місця, можна в салоні автобуса або у багажному відділенні.


Підсаджування: можливе (за попереднім уточненням).


Зручності в автобусах: Wi-Fi, кондиціонер, розетки.


Перевезення дітей: для дітей будь-якого віку обов'язкове оформлення квитка з наданням окремого посадкового місця. Перевозити дітей на руках - заборонено. Діють знижки за віковими групами для дітей до 1 року - знижка 50%. Для дітей від 1 до 5 років - знижка 30%. Для дітей від 5 до 12 років - знижка 20%. Для дітей від 12 до 16 років - знижка 10%.


Багаж: у вартість повного, дорослого квитка входить два багажних місця для двох валіз розміром 80*40*40 см. та загальною вагою до 50 кг. Додатковий багаж оплачується окремо - вартість складає 2% від вартості квитка за кожен кілограм.


Перевезення посилок: загальні правила та умови перевезення посилок. Залежно від перевізника - ціни та спосіб обрахування вартості перевезення посилок, може відрізнятися. Зазвичай рішення про посилки приймають водії автобусів.


Ви можете скористатися функціоналом на нашому сайті та придбати квитки на міжнародні автобуси онлайн.


Корисні посилання

Страховий поліс «Зелена карта» на транспортний засіб онлайн!

Страховка для виїзду за кордон онлайн (з туристичною метою та з метою роботи).

Страховий поліс Автоцивілки ОСЦПВ (ОСАГО) онлайн за 3 хвилини!


Інформація та медіа файли надані компанією ContraBus.

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page