top of page

Компанія перевізник Павлюк-Транс | Pavluks-Trans

Оновлено: 17 серп. 2023 р.


Pavkuks-Trans logo

Автобуси - найдоступніший вид транспорту з великою кількістю вокзалів та станцій по всій країні та зручним розкладом, що допоможе вам гнучко планувати поїздку. Автобуси - це зручний спосіб пересування з обмеженим бюджетом, але з гідним рівнем комфорту. Компанія Павлюк-Транс пропонує онлайн-бронювання квитків на свої автобусні маршрути країною. Перед бронюванням радимо почитати відгуки клієнтів: це допоможе прояснити багато нюансів та вибрати оптимальний варіант.


Автопарк | Галерея

Автопарк перевізника Павлюк-Транс налічує біля 40 автобусів. В галереї представлені основні моделі транспортних засобів.


Умови та зручності

Перевезення домашніх тварин: для сполучення Київ - Варшава та у зворотному напрямку, дозволено перевозити домашніх тварин вагою до 7 кг. безкоштовно. Обов'язкова наявність переноски. Для тварини вагою більше як 7 кг. - обов'язкова повна оплата квитка. Переведення тварин до всіх інших країн - заборонено.


Підсаджування: для сполучення Київ - Варшава - узгоджується індивідуально. У всіх інших випадках - неможливо.


Зручності в автобусах: кондиціонер, розетка біля водія.


Перевезення дітей: для сполучення Київ - Варшава дозволено перевозити дітей віком до 2 років на руках, безкоштовно. У всіх інших випадках обов'язкове оформлення квитка не залежно від віку дитини. Знижки за віковими групами не діють.


Багаж: у вартість повного, дорослого квитка входить одне багажне місце для однієї великої валізи (розмір та вага не вказується) та ручної покладі (розмір та вага не вказується). За додатковий багаж - додаткова оплата (вартість не вказується).


Перевезення посилок: загальні правила та умови перевезення посилок. Залежно від перевізника - ціни та спосіб обрахування вартості перевезення посилок, може відрізнятися. Зазвичай рішення про посилки приймають водії автобусів.


Ви можете скористатися функціоналом на нашому сайті та забронювати квитки на автобус.

 

Зараз непростий час для нас та країни. Якщо ви маєте бажання допомогти Збройним Силам України, то відвідайте сайт фонду «Повернись Живим». Зараз кожна гривня має значення.


Корисні посилання

«Зелена карта» на транспортний засіб онлайн!

Страховка для виїзду за кордон онлайн (з туристичною метою та з метою роботи).

Автоцивілка ОСЦПВ (ОСАГО) онлайн за 3 хвилини!


Інформація та медіа файли надані компанією ContraBus.

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page