top of page

Компанія перевізник Прикарпатський Експрес | Prykarpatskyi Express

Оновлено: 17 серп. 2023 р.


prykarpatskyi express logo

Прикарпатський Експрес - автобусні квитки до Польщі, Чехії та України. Диспетчери 24/7 - наші диспетчери готові Вам допомогти в будь-який час доби. Якісний сервіс - ми працюємо для Вас на ринку автобусних перевезень вже більше 20 років. Гнучка система знижок - для наших постійних пасажирів ми завжди готові запропонувати привабливі знижки. Комфортна подорож - ми використовуємо лише автобуси Євро класу оснащені комфортними сидіннями, Wi-Fi та розетками.


Автопарк | Галерея

Автопарк перевізника Прикарпатський Експрес налічує біля 50 автобусів. В галереї представлені основні моделі транспортних засобів.


Умови та зручності

Перевезення домашніх тварин: заборонено, перевізник не перевозить домашніх тварин.


Підсаджування: можливе (багажне відділення - безкоштовно, в салоні - 100% оплати квитка з наданням окремого місця).


Зручності в автобусах: Wi-Fi (тільки по території Польщі), розетки, кондиціонер.


Перевезення дітей: для дітей будь-якого віку обов'язкове оформлення квитка з наданням окремого, посадкового місця. Діють знижки за віковими групами - до 5 років -50%, від 6 до 12 років -20%.


Багаж: у вартість повного, дорослого квитка входить два багажних місця для двох валіз будь-яких габаритів та вагою до 30 кг., також ручна кладь не визначених габаритів та ваги (така, щоб можна було взяти з собою у салон). У вартість дитячого квитка входить одне багажне місце та половина багажу від дорослого квитка.


Перевезення посилок: загальні правила та умови перевезення посилок. Залежно від перевізника - ціни та спосіб обрахування вартості перевезення посилок, може відрізнятися. Зазвичай рішення про посилки приймають водії автобусів.


Квитки на автобус купити ви можете скористатися функціоналом на нашому сайті.

 

Зараз непростий час для нас та країни. Якщо ви маєте бажання допомогти Збройним Силам України, то відвідайте сайт фонду «Повернись Живим». Зараз кожна гривня має значення.


Корисні посилання

«Зелена карта» на транспортний засіб онлайн!

Страховка для виїзду за кордон онлайн (з туристичною метою та з метою роботи).

Автоцивілка ОСЦПВ (ОСАГО) онлайн за 3 хвилини!


Інформація та медіа файли надані компанією ContraBus.

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page