top of page

Компанія перевізник REGABUS | Регабус

Оновлено: 17 серп. 2023 р.


REGABUS logo

Основний напрямок діяльності компанії – це міжнародні регулярні автобусні перевезення між Україною, Польщею, Словаччиною та Чехією. Ми здійснюємо перевезення найсучаснішими автобусами. Головним пріоритетом компанії РЕГАБУС є пасажир – його безпека, його здоров'я, його комфорт та досягнення мети. Місія Міжнародної Транспортної Компанії РЕГАБУС – це гарантоване надання високоякісних послуг з організації автотранспортних перевезень з максимальним урахуванням потреб усіх категорій пасажирів. Мета Компанії – завжди й у всьому утримувати зайняте лідируюче становище серед інших фірм-перевізників на найвищому рівні обслуговування та послуг!


Автопарк | Галерея

Автопарк перевізника REGABUS налічує біля 10 автобусів. В галереї представлені основні моделі транспортних засобів.


Умови та зручності

Перевезення домашніх тварин: заборонено, перевізник не перевозить домашніх тварин.


Підсаджування: не можливо.


Зручності в автобусах: Wi-Fi, дисплеї на сидіннях для кожного пасажира, туалет, кава/чай, кондиціонер, розетки/usb-порти.


Перевезення дітей: для дітей будь-якого віку необхідне оформлення квитка з наданням окремого посадкового місця. Перевезення дітей на руках - заборонено. Діють знижки за віковими групами для дітей віком до 5 років - знижка 50%. Для дітей віком від 5 до 12 років - знижка 20%.


Багаж: у вартість повного, дорослого квитка входить одне багажне місце для валізи, вагою до 30 кг. та місце для ручної покладі, вагою до 5 кг. Додатковий багаж оплачується окремо (вартість уточнюйте у водія).


Перевезення посилок: загальні правила та умови перевезення посилок. Залежно від перевізника - ціни та спосіб обрахування вартості перевезення посилок, може відрізнятися. Зазвичай рішення про посилки приймають водії автобусів.


Ви можете скористатися функціоналом на нашому сайті та придбати квитки на міжнародні перевезення автобусом онлайн.


Корисні посилання

Страховий поліс «Зелена карта» на транспортний засіб онлайн!

Страховка для виїзду за кордон онлайн (з туристичною метою та з метою роботи).

Страховий поліс Автоцивілки ОСЦПВ (ОСАГО) онлайн за 3 хвилини!


Інформація та медіа файли надані компанією ContraBus.

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page