top of page

Компанія перевізник САНСАН БУС

Оновлено: 17 серп. 2023 р.


САНСАН БУС logo

Міжнародні пасажирські перевезення САНСАН БУС це - автобусні перевезення з України до Польщі, а також в зворотному напрямку, безкоштовне бронювання квитків на автобусні рейси, прямі маршрути без пересадок, інформаційна підтримка диспетчера під час бронювання та у дорозі 24/7, а також можливість бронювати онлайн, оплата вартості проїзду при посадці в автобус у водія.


Автопарк | Галерея

Автопарк перевізника САНСАН БУС налічує біля 5 автобусів. В галереї представлені основні моделі транспортних засобів.


Умови та зручності

Перевезення домашніх тварин: дозволено перевезення тварин. Максимальна вага тварини не вказується. Вартість перевезення складає 50% від вартості квитка при цьому надається окреме місце біля пасажира. Наявність переноски - обов'язкова.


Підсаджування: можливе за попереднім уточненням.


Зручності в автобусах: Wi-Fi, кондиціонер, розетки.


Перевезення дітей: дозволено перевезення дітей віком до 6 місяців на руках - безкоштовно. При цьому окреме місце не надається. У разі необхідності у окремому місці для дитини, віком до 6 місяців, потрібно оформити квиток зі повною оплатою вартості. Діють знижки за віковими групами для дітей, віком до 4 років - знижка 50% (без окремого місця), окреме місце - 100% вартості квитка. Для дітей, віком від 4 до 13 років - знижка 30%.


Багаж: у вартість повного, дорослого квитка входить одне багажне місце для однієї валізи, вагою до 30 кг. та ручна кладь до 5 кг. Додатковий багаж оплачуються окремо (вартість уточнюйте у водія).


Перевезення посилок: загальні правила та умови перевезення посилок. Залежно від перевізника - ціни та спосіб обрахування вартості перевезення посилок, може відрізнятися. Зазвичай рішення про посилки приймають водії автобусів.


Ви можете скористатися функціоналом на нашому сайті та придбати квитки на автобус онлайн.


Корисні посилання

Страховий поліс «Зелена карта» на транспортний засіб онлайн!

Страховка для виїзду за кордон онлайн (з туристичною метою та з метою роботи).

Страховий поліс «Автоцивілки» ОСЦПВ (ОСАГО) онлайн за 3 хвилини!


Інформація та медіа файли надані компанією ContraBus.

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page