top of page

Компанія перевізник TurTrans | Тур-Транс

Оновлено: 17 серп. 2023 р.


TurTrans logo

Тур-Транс - це передова компанія, що здійснює регулярні міжнародні пасажирські автобусні перевезення. Ми працюємо вже більше 20 років на ринку транспортних послуг, що дало нам можливість отримати великий досвід роботи, сформувати команду кваліфікованих спеціалістів і запропонувати Вам якісний сервіс за доступною ціною. Наша мета - задоволений поїздкою клієнт, який рекомендує нас своїм друзям і знайомим!


Автопарк | Галерея

Автопарк перевізника TurTrans налічує біля 20 автобусів. В галереї представлені основні моделі транспортних засобів.


Умови та зручності

Перевезення домашніх тварин: дозволено перевозити тварин, вагою до 5 кг. - безкоштовно. При цьому окреме місце не надається. Тварин транспортують у салоні у салоні автобуса (у пасажира на руках або в проході). Обов'язкова наявність переноски.


Підсаджування: можливе.


Зручності в автобусах: Wi-Fi, кондиціонер, розетки.


Перевезення дітей: для дітей будь-якого віку обов'язкове оформлення квитка з наданням окремого посадкового місця. Перевезення дітей на руках - заборонено. Діють знижки за віковими групами для дітей віком до 6 років - знижка 15%. Для дітей віком від 6 до 12 років - знижка 10%.


Багаж: у вартість повного, дорослого квитка входить два багажних місця для двох валіз розміром 20*40*60 см., вага не вказується. Додатковий багаж оплачується окремо, вартість потрібно уточнювати у водія. Максимальний багаж на особу - 50 кг.


Перевезення посилок: загальні правила та умови перевезення посилок. Залежно від перевізника - ціни та спосіб обрахування вартості перевезення посилок, може відрізнятися. Зазвичай рішення про посилки приймають водії автобусів.


Ви можете скористатися функціоналом на нашому сайті та замовити квиток на автобус онлайн.


Корисні посилання

Страховий поліс «Зелена карта» на транспортний засіб онлайн!

Страховка для виїзду за кордон онлайн (з туристичною метою та з метою роботи).

Страховий поліс Автоцивілки ОСЦПВ (ОСАГО) онлайн за 3 хвилини!


Інформація та медіа файли надані компанією ContraBus.

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page