top of page

Компанія перевізник ВасильківТрансАвто

Оновлено: 17 серп. 2023 р.


Васильківтрансавто logo

Приватне підприємство ВасильківТрансАвто – це досвідчений та професійний представник на ринку пасажирських перевезень. Ми працюємо вже понад 15 років і за цей час подолали тисячі кілометрів та здобули високий авторитет та лояльність клієнтів. Ми гарантуємо швидкі та якісні поїздки. Для нас клієнт завжди на першому місці, саме тому ми дбаємо про безпеку та комфорт. Автобуси регулярно проходять комплексні технічні перевірки.


Автопарк | Галерея

Автопарк перевізника ВасильківТрансАвто налічує біля 20 автобусів. В галереї представлені основні моделі транспортних засобів.


Умови та зручності

Перевезення домашніх тварин: заборонено, перевізник не перевозить домашніх тварин.


Підсаджування: неможливо.


Зручності в автобусах: кондиціонер, розетки (не біля кожного сидіння), Wi-Fi.


Перевезення дітей: обов'язкове оформлення квитка з окремим посадковим місцем для дітей будь-якого віку. Діють знижки за віковими групами - діти до 12 років, знижка 25%.


Багаж: у вартість повного, дорослого квитка входить одне багажне місце для валізи (розмір та вага не вказується) та для ручної покладі (розмір та вага не вказується).


Перевезення посилок: загальні правила та умови перевезення посилок. Залежно від перевізника - ціни та спосіб обрахування вартості перевезення посилок, може відрізнятися. Зазвичай рішення про посилки приймають водії автобусів.

Ви можете скористатися функціоналом на нашому сайті та придбати квитки на автобуси за кордон.

 

Зараз непростий час для нас та країни. Якщо ви маєте бажання допомогти Збройним Силам України, то відвідайте сайт фонду «Повернись Живим». Зараз кожна гривня має значення.


Корисні посилання

Страховий поліс «Зелена карта» на транспортний засіб онлайн!

Страховка для виїзду за кордон онлайн (з туристичною метою та з метою роботи).

Страховий поліс Автоцивілки ОСЦПВ (ОСАГО) онлайн за 3 хвилини!


Інформація та медіа файли надані компанією ContraBus.

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page