top of page

Компанія перевізник Winew «ВІНЕВ» | Bus Trans

Оновлено: 17 серп. 2023 р.


logo winew

Фірма «ВІНЕВ» на ринку міжнародних перевезень більше десяти років, заснована у 2002. В основі діяльності компанії – регулярні автобусні лінії з України (Мелітополь, Запоріжжя, Дніпро, Олександрія, Кропивницький, Умань, а також Херсон, Миколаїв, Одеса, Вінниця, Хмельницький, Тернопіль, Львів). До Польщі (Жешув, Краків, Катовіце, Вроцлав, Зелена Гура, Щецин) та Німеччини (Дрезден, Берлін, Гамбург, Бремен, Магдебург, Брауншвейг, Дортмунд, Кельн, Лейпціг, Ерфурт, Фульда, Вюрцбург, Франкфурт, Нюрнберг, Регенсбург, Мюнхен, Аусбург, Ульм, Штуттгарт, Карлсруе).


Автопарк | Галерея

Автопарк перевізника Winew налічує біля 30 автобусів. В галереї представлені основні моделі транспортних засобів.


Умови та зручності

Перевезення домашніх тварин: заборонено, перевізник не перевозить домашніх тварин.


Підсаджування: відбувається виключно за згодою водія.


Зручності в автобусах: Wi-Fi, розетки, кондиціонер


Перевезення дітей: обов'язкове оформлення квитка з окремим посадковим місцем для дітей будь-якого віку. Для дітей віком до 5 років діє знижка 30%.


Багаж: у вартість повного, дорослого квитка входить два багажних місця для валіз розміром не більше 40*60*40 см., загальною вагою 40 кг, для дітей до 12 років - 20 кг. За додатковий багаж оплата 1кг. - 1 євро.


Перевезення посилок: загальні правила та умови перевезення посилок. Залежно від перевізника - ціни та спосіб обрахування вартості перевезення посилок, може відрізнятися. Зазвичай рішення про посилки приймають водії автобусів.


Ви можете скористатися функціоналом на нашому сайті та придбати автобусні квитки онлайн.

 

Зараз непростий час для нас та країни. Якщо ви маєте бажання допомогти Збройним Силам України, то відвідайте сайт фонду «Повернись Живим». Зараз кожна гривня має значення.


Корисні посилання

«Зелена карта» на транспортний засіб онлайн!

Страховка для виїзду за кордон онлайн (з туристичною метою та з метою роботи).

Автоцивілка ОСЦПВ (ОСАГО) онлайн за 3 хвилини!


Інформація та медіа файли надані компанією ContraBus.

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page